gbnetvideo.net

Home > Failed To > Failed To Find Block

Failed To Find Block

Thanks. Not that it should matter, but I dont know if it is the identical same product or if they are programmed individually. RobertW05-22-2014, 06:45 AMWindows VM running on vmware 5.1 using NFS to a NetApp storage over 10 Gbit. I don't know what storage you're using, but it's not in great shape. http://gbnetvideo.net/failed-to/failed-to-read-block-at-offset-ubuntu.html

Similarly to the conrod fix, all the PR does is move an item definition (this time a function rather than a struct) out of the body of a function and to You will see that one link is not correct. DS-System is writing data to disk, and then when it comes back to read the data it's not there any more. Reload to refresh your session.

RobertW11-25-2014, 09:25 AMAfter running the DR scan offline and autonomic healing the retire storage finished, and all should be good. Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time. Register and use it for FREE! optimus Nuke Cadet Joined: Sep 16, 2003 Posts: 4 Posted: Wed Oct 15, 2003 5:05 am Look, I hate the "me too's" as much as anyway --- but waaaaaaahhhh!

RobertW05-22-2014, 08:50 AMVMDK OS is Server 2012 R2 slickshoes05-22-2014, 05:17 PMNever had this type of problem. GaryP05-23-2014, 06:37 AMFYI - You're not going to be able to retire the faulty storage until those errors are resolved. Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 1,934 Star 23,103 Fork 3,085 golang/go Code Issues 2,468 Pull requests 1 Projects And they say we have a problem with our hardware - without even checking anything.

Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)added by Evaders - DO NOT REMOVE:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) :: asigra forums - your unofficial asigra support forum! > Are you sure you guys dont have any of these errors? FAQ Forum Search Memberlist Usergroups Register Profile Log in to check your private messages Log in Start Forum All Topics|Sitemenu HELP! I got this error..>> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Template error Failed to find block 'login'(#()(.*?)()#s) in : +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Take a look at these screenshot of the installation, maybe

Be aware that some html comment lines are necessary and musn't be removed!Usage of subdomains: I know that cookie handling is a pain in the * when using subdomains - I Sign in. This was within the body of a TextEdit method, so it makes sense why TextBox would also error as it uses a TextEdit instance internally. rakman12-10-2014, 09:08 AMWe only have around 90 TB of stored data, not much, and having problems like this isn't good. 90 TB of Stored !!

And they say we have a problem with our hardware - without even checking anything. https://github.com/golang/go/issues/9542 Following the pattern in the conrod and synth crate fixes, I suspect this will involve hunting down some definition defined within the scope of a function or method (perhaps in this It seems that this is a widespread problem, yet nobody has a solution. if i am missing any information you may need to get an answer, hit me up [email protected] Mercy Logged When you have eliminated the impossible,whatever remains, however improbable,must be the truth"Sherlock

In my case, I'd accidentally typed let conrod { ref state, .. } = *prev_state; instead of let conrod::State { ref state, .. } = *prev_state; which was quite tricky to this contact form They don't need to look. Update: Whoops, there it goes back up again. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.Page Generation: 0.173 Seconds - 97 pages served in past 5 minutes.

How many files? Is it direct attached, iSCSI or NFS/CIFS? You signed out in another tab or window. have a peek here I am not even sure where to begin adding the extra paths in the code...Thank you for any light you can shed on this...I have been searching all over the net

mitchmindtree referenced this issue Jun 6, 2016 Open ICE: OutputTypeParameterMismatch in failing to resolve associated type as tuple. #33364 mitchmindtree changed the title from ICE in stable 1.9 - ERROR:rbml::reader: failed Is it just this 1 backup set? mitchmindtree closed this Oct 18, 2015 josephDunne referenced this issue Mar 27, 2016 Closed Compiler panic while compiling the clippy for loop test #32535 Sign up for free to join

Start at the primary storage location, if there is a link follow it (you can just open it in notepad) and continue following the link files (If the directory is there

All Rights Reserved. I've not yet been able to reduce this case, but will post again if I do. Etc. Remove multiple crate deps, and more. #703 46 of 56 tasks complete Contributor nagisa commented Jun 2, 2016 • edited I’m pretty sure this is the same thing as #33778, hmm,

Already have an account? Now however, I've managed to hit this same ICE again in a separate, personal, closed source project. Edit: According to travis this also occurs on the current nightly. Check This Out I get the feeling that Asigra itself i breaking the data by running backup/retention.

I tried changing this key to user_name but it made the gallery not work (even when it was pointed to cpg_users)Again, any help is totally appreciated...Love this site, and am really Contributor mitchmindtree commented Jun 6, 2016 I've added a commit with a much smaller example that demonstrates the same ICE. Hopefully I'll get a chance to hunt it down before the end of this release cycle. Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 1,084 Star 19,545 Fork 3,735 rust-lang/rust Code Issues 2,906 Pull requests 115 Projects

if i am missing any information you may need to get an answer, hit me up [email protected] Mercy raviaan Nuke Cadet Joined: Sep 23, 2003 Posts: 4 Posted: Tue Sep 23, Search took 0.29 secondsgoogle URL Logged When you have eliminated the impossible,whatever remains, however improbable,must be the truth"Sherlock Holmes : The Sign of Four" sigi Coppermine regular visitor Offline Posts: 68 brson added I-nominated T-compiler labels Jun 23, 2016 Contributor brson commented Jun 23, 2016 @rust-lang/compiler Seems bad, but has a fix. @arielb1 will you go ahead and try to backport a this is a bug.

Can anyone tell me how to resolve this issue? Coppermine install error (Failed to find block 'login' Hi, I just installed coppermine 1.3.1c in my PHPnuke 7.6 (platinum), everything went Ok until the last part of the installation. It has now been a few months, and the errors are still popping up. Check event log event # 0xc0100244 Storage is brand new, cant find any errors in communication, nothing in tcp/ip performance counter monitors, etc.

That's a bunch. Thanks again,BoneDaddy ps- here are two links...one with Coppermine working and one without it working...I am currently using PHP-NUKE 6.8http://www.theilingfamily.com (working)http://www.bigelkfloaters.com (not working) Logged gtroll VIP Coppermine addict Offline Posts: That's a hardware issue. We have done a few retire in the days - and its not an easy sight :( slickshoes05-23-2014, 11:57 AMYea I know.

bluss added the regression-from-stable-to-stable label Jun 8, 2016 filmor commented Jun 10, 2016 • edited This bug occurs also in synth in both 1.9 and beta for me, nightly works for